cover
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Smatraš se nekonformistom i ne prihvataš društvene norme ponašanja. Pa zašto onda i dalje radiš u tradicionalnoj kancelariji?

Opšte je poznato da je provođenje vremena napolju dobro za naše zdravlje. S obzirom na činjenicu da većina ljudi provodi osam sati dnevno u kancelariji, zar onda ne bi trebalo da bar budu u manje stresnim sredinama.

Proverite kako izgledaju ovi mali radni prostori smešteni u prirodi. Pogled kroz prozor na drveće i proplanke se sigurno bolje odražava na mentalno zdravlje i produktivnost zaposlenih nego okruženost zidovima i pauze za vreme kojih se izlazi na prometne gradske ulice u okruženju velikih solitera i zagađenog vazduha.

Kancelarije u prirodiOtvori galeriju
tree-church-nature-installation-barry-cox-new-zealand-12-1000x500 Crkva od zelenila na Novom Zelandu Kuća na ivici ponora Kakav pogled pruža kuća skrivena u steni Luksuzni apartmani preko Airbnb-a Najluksuzniji apartmani koje možete iznajmiti preko Airbnb-a herzog-de-meuron-tour-triangle-tower-paris-designboom-01 Tour Triangle – prvi neboder u Parizu nakon 40 godina