hbz-kristen-stewart-cate-blanchett-lea-seydoux-georgia-may-jagger-1525886855
U VAZDUHU · svet

Ovogodišnji Kanski festival svečano je otvoren 8. maja. Kako je ova filmska manifestacija sinonim za glamurozne toalete i raskošna izdanja holivudskih diva i svetskog džet seta, jasno je zašto je baš ovaj događaj trenutno u fokusu svih medija širom planete. Sve do 19. maja bićemo u prilici da pratimo dešavanja sa Azurne obale, a ovoga puta za vas izdvajamo najlepše toalete koje smo zabeležili na samom otvaranju.

Predsednica žirija 71. po redu Kanskog festivala, Kejt Blanšet, potrudila se da svojom svečanom toaletom u gotičkom stilu isprati važnost uloge koja joj je dodeljena. Ništa manje zapažene nisu bile ni Penelopa Kruz u pratnji supruga Havijera Bardema, Džulijan Mur u zavodljivoj crvenoj haljini, Irina Šajk, Kristen Stjuart, Lea Sedu i mnogi drugi. U našoj galeriji pogledajte neka od najlepših izdanja sa crvenog tepiha i izaberite svog favorita.

Irina ŠajkOtvori galeriju
main126 Bolnička hrana širom sveta 450-year-old-church17 Drevna crkva izronila iz vode u Meksiku nova Ovaj pas će kraljevsko venčanje posmatrati iz svog „Vindzora“ photo-1461342249744-29a57e9bd1cb Zašto su cvetni parkovi u Holandiji najlepši na svetu? · · ·