Kanski glamur
PULS GRADA · moda

Ljubitelji filma zapamtiće da je sinoćna Zlatna palma drugo priznanje britanskom reditelju Kenu Loachu. Žiri koji je predvodio australijski reditelj George Miller dodelio je glavnu nagradu filmu “I, Daniel Blake”, koju je levičarski orjentisanom reditelju predao glumac Mel Gibson.

S druge strane modni znalci su hvatali beleške nakon kanskih premijera i izdvojili neke od najboljih kombinacija. Dodela Oskara je poznata po glamuroznim haljinama, koje su ipak pomalo konvencionalne, zbog čega je kanski crveni tepih idealno mesto za modne eksperimente – bićete primećeni, ali vam ni greške neće pamtiti zauvek.

Kristen Stewart je pokazala novu blajhanu boju kose, za klasiku je bila zadužena Vanessa Paradis, ali ipak više pažnje privlači njena kćerka Lily Rose Depp, a trudnički stomak nije sprečavao Blake Lively da se prikaže u najboljem izdanju.

Najbolje odevne kombinacije pogledajte u našoj galeriji:

Victoria Golino i Vanessa ParadisOtvori galeriju

 

proleće/leto 2016 Sve modne boje ovog proleća i leta Kako da se obučete ako ne volite svoje ruke Kako da se obučete ako niste ponosni na izgled svojih ruku cover Šta novinari InStyle Magazina nose u svojim torbama tokom nedelje mode Sunčane naočare za muškarce Kako da uparite brkove ili bradu sa sunčanim naočarima · ·