DSC_3144
PULS GRADA · shopping

Podrazumeva se da je karakter spoj različitih osobina nekog pojedinca koji daje samo celovitu sliku te osobe. Ali, naučili smo da nije dobro podrazumevati. Predstavljamo Vam KARAKTER Concept Flower.

Ako na poseban način želite da iskažete svoju radost, prijateljstvo, ljubav, saosećanje ili sebi da ulepšate svaki dan, vaš karakter će znati da odabere. Kada nemate i kada ne postoje reči da do kraja izrazite svoja osećanja ili kada za to ne postoji nikakav razlog, cveće kao dar prirode, govoriće umesto vas i za vas. Kako je svako jedinstven i poseban tako su i pakovanja osmišljena da se uklope uz svaki karakter i prenesu poruku jedinstvenog stila. Svaki cvet simbolizuje ono što ste vi ili onoga kome poklanjate pažnju i ljubav. Svaki cvet ima svoju snagu, stil i lepotu a to je ono što čini karakter.

Budite jaki, ljubazni, ponosni i vidljivi. Budite drugačiji, jedinstveni, puni ljubavi za sebe i vama značajne osobe, pokažite svoj stil i ponesite svoj karakter na najbolji način.

I zapamtite: lepota privlači pažnju ali karakter osvaja srce.


Nine West Nine West: Nova kolekcija jesen/zima u prodaji Camper jesen/zima 2018. Camper: Virtuelna stvarnost u prvom planu španskog brenda thumbnail (3) City letnja preporuka #79: Keramika Galerije 1250 page-cover City letnja preporuka #88: Meadow Graphic planeri · ·