joshua-munoz-113671-1000x500
U VAZDUHU · urban flash

Iako se o ukusima ne raspravlja, pa samim tim ni o tome koji je tip muškarca savršen, izgleda da je nauka, ipak, uspela da ustanovi neka univerzalna merila, koja procenjuju stepen idealnog u svakom muškarcu.

Idealan muškarac postoji samo u mašti. Ali putem istraživanja došlo se do gospodina savršenog, jer su upravo žene kao prve asocijacije prilikom zamišljanja navodile sledeće karakteristike…

1. Jake obrve i kockasta brada

Naučnici se slažu da su pripadnicama lepšeg pola privlačni oni muškarci koji imaju muževniju fizionomiju, odnosno izraženije i grublje crte lica. Dve glavne karakteristike kada je izgled njihovog lica u pitanju jesu kockasta brada i deblje gušće obrve

2. Brada

Jedna interesantna studija pokazala je da su ženama privlačniji muškarci kada puste bradu. Takođe, slažu se oko toga da to treba da bude gušća brada, a ne ona koja je stara svega nekoliko dana.

3. Ožiljak na licu

Naučnici kažu da je damama privlačan onaj muškarac koji na licu ima ožiljak. Pomalo iznenađuje ova činjenica da dame preferiraju muškarce sa uspomenom u vidu ožiljka na licu iz nekih ranijih tuča ili nesrećnih situacija, ali istraživaja pokazuju suprotno.

4. Stidljiv osmeh

Istraživanja su pokazala da muškarci sa stidljivim osmehom imaju prednost u osvajanju ženskih srca.

5. Godine

Ukoliko žena treba da se odluči između zgodnog i mladog muškarca i onog koji je takođe privlačan, ali je stariji, skoro uvek će se odlučiti za drugu opciju. Dame smatraju da su muškarci u zrelijim godinama iskusniji, odgovorniji, mudriji, kao i da su veći džentlmeni.

6. Imaju kućnog ljubimca

Takođe, dame su izglasale da je velika prednost ukoliko muškarac ima kućnog ljubimca, jer je to pokazatelj da je sposoban da voli, da se brine o drugom, i što je najvažnije da je dobar čovek.

7. Svira određeni instrument

Studija je pokazala da su žene više zainteresovane za muškarce koji sviraju neki instrument. Čak 35 odsto žena je dalo svoj broj telefona strancu, samo ako je držao gitaru u ruci. Kada nije imao gitaru, samo 14 odsto je dalo broj telefona.

8. Smisao za humor

Žene obožavaju muškarce koji imaju smisao za humor, jer smatraju da se u njihovom društvu konstantno smeju i da je uvek zabavno.

01-What-Your-Fights-Reveal-About-Your-Relationship-1024x683 Šta česte svađe govore o vašem odnosu 19627110-DU08nyO-1518036864-650-6198994e0b-1518438122 Policijske skice lica koje izgledaju kao karikature class-1459570_960_720 Pravila u školama širom sveta hqdefault-cover Šta sve možete da uradite s Coca-Colom? · · ·