collage
U VAZDUHU · flešbek

Francuska glumica Katrin Denev oduvek je bila inspiracija poklonicima filma, mode i fotografije. Još od pojavljivanja u filmu „Porok i vrlina”, davne 1963. godine, bilo je jasno da je zvezda rođena. Tada mlada devojka neverovatne lepote, Katrin je postala muza reditelja Žaka Demija. Tokom duge karijere ostvarila je uspešnu saradnju sa brojnim njegovim kolegama, a i danas pleni elegancijom i damskim šarmom.

Njena plava kosa i ledeni pogled ispod koga se krije misterioznost, osvajaju gledaoce u bioskopskim salama širom sveta. Miljenica je kamere, a njena raskošna izvedba nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Igrala je žene različitih miljea, uloge su se smenjivale iz godine u godinu, te je na setu sazrevala i postajala sve uverljivija. U galeriji koja sledi, pogledajte kako je Katrin izgledala na snimanju filmova koje i danas rado gledamo.

Na snimanju „Lepotice dana” u režiji Luisa Bunjuela Otvori galeriju

29-Life-Skills-Only-People-Born-Before-1996-Still-Have Ovo umeju samo ljudi rođeni pre 1996. godine naslovna Kako su imigranti preživljavali u Njujorku krajem 19. veka b0d1fb5b20701eece8ddc059951d2636 Tajne lepote carice Sisi koja je bila ispred svog vremena collage 2 Najlepše fotografije venčanja u godini vašeg rođenja · · · ·