524_canvas-cover
PULS GRADA · aktuelno

Još od svog nastanka 2000, magazin za muškarce Maxim svake godine objavljuje listu 100 najatraktivnijih žena na svetu. Poslednjih nekoliko godina ovu laskavu titulu su dobile manekenke Hejli Boldvin i Stela Meksvel, ali i pop pevačica Tejlor Svift, dok se na vrhu ovogodišnje liste atraktivnih dama nalazi američka lepotica Kejt Apton.

Kao što je i inače običaj sa pobednicom, njene više nego provokativne fotografije su krasile stranice letnjeg broja (jul/avgust) ovog magazina. Slike su nastale u Izraelu, lokaciji koju je Kejt dugo godina želela da poseti. Žiri magazina je svoju odluku obrazložio sledećim rečima: „Niko tako ne predstavlja SAD kao ovogodišnja pobednica. Kao i njen uzor, Merilin Monro, Kejt je plavuša zavidnih oblina koja nas razoružava svojim neodoljivim osmehom, ali nas i impresionira svojim ponašanjem u javnosti i vrednim radom.“

Kada je saznala da se nalazi na prvom mestu liste najatraktivnijih žena sveta, Kejt je izjavila da dosta radi na svom izgledu, vodi računa o ishrani i redovno vežba pa joj je drago što je njen utrošen trud prepoznat i od strane drugih ljudi.

Svoje mesto na listi najseksipilnijih žena današnjice magazina Maxim su, između ostalih, pronašle i Bijonse, Bela Hadid, Margo Robi i Gal Gadot.

Vojvođanska banka Sto odabranih dela iz umetničke kolekcije Vojvođanske banke Emisija Hello Hollywood Emisija koju ne smete propustiti na AMC kanalu Baggage handlers perform tributes to Freddie Mercury, Heathrow, UK, 4th September 2018 Zaposleni na Hitrou odali počast Frediju Merkjuriju Viminacium Srbija domaćin najvećeg evropskog arheološkog kongresa „Limes 2018″ · ·