kate-middleton-birth-people-comparing-funny-reactions-17
U VAZDUHU · društvene mreže

Nakon rođenja njihovog trećeg deteta, princ Vilijam i vojvotkinja od Kembridža učinili su ono što takva prilika nalaže, te javnosti predstavili novog člana kraljevske porodice. I sve bi bilo u redu da Kejt nije izgledala savršeno, tačnije kao da se nije porodila svega nekoliko sati pre toga.

Besprekorne šminke, uredne frizure, u štiklama, i sa osmehom na licu pozdravila je sve prisutne, izazvavši lavinu komentara. I dok se jedni saosećaju sa njom pitajući se pod kakvim pritiskom mora biti kada i u ovako stresnim okolnostima kao što je porođaj mora da izgleda savršeno, drugi je pak osuđuju zbog postavljanja nerealno visokog standarda koji je teško dostižan drugim ženama.

Ipak, najbolje reakcije dolaze od žena koje dele svoje urnebesne fotografije nakon porođaja. Pa nema svako taj luksuz da ga neguje i ulepšava tim profesionalaca u svakom trenutku! Dakle realno i iz prve ruke. Stoga u galeriji pogledajte primerke najkomičnijih poređenja.

Urnebesne reakcije žena na izgled Kejt Midlton nakon porođajaOtvori galeriju
page-cover Bradonje otkrivaju svoje „drugo lice“ classical-art-dark-humor-april-eileen-henry-texts-from-your-existentialist-5ad6f61e46912__700 Najmračniji Instagram profil koji će vas nasmejati i rasplakati Most-Instagrammed-places-in-dubai-rubric Dubai: Najfotogeničnija mesta na Instagramu 5acdafb4114b5_Y0N8Eok__700 Mark Zakerberg: Internet reakcije na svedočenje pred Kongresom · · · ·