abba-royals-home-1528207406
PULS GRADA · aktuelno

Švedska grupa ABBA vraća se na muzičku scenu u velikom stilu. Prošlo je gotovo 40 godina od kada su poslednji put izašli na scenu.

Međutim, nismo znali da su im podršku u novim poduhvatima pružili, ni manje ni više nego mladi parovi britanske kraljevske porodice.

Čini se nestvarno, ali je istina. Uske pantalone, šljašteći detalji u kosi, raznobojne šuškave jakne, šljokice, rese i bele kožne čizme na platformu, po svemu sudeći, su iza ćoška. Povratak u ’70-te nikad nije bio bliži.

Nadamo se da vas je naš opis asocirao na grupu ABBA, koja nakon skoro 4 decenije odsustva sa scene planira veliki comeback. Članovi grupe vredno pripremaju nove pesme koje će uskoro predstaviti publici. U pitanju su prepoznatljivi pop zvuci, koji pozivaju na ples. Tekstovi će biti pevljivi i lagani, a planirano je učešće na velikim festivalima.

Beni Anderson, Ani-Frid Lingštad, Bjorn Ulveus i Agneta Feltskog, članovi originalne postave, ostaju na broju, međutim, izgleda da su dobili pojačanje. Naime, u jednoj ulici na brdu Primrouz, u severnom Londonu, osvanuo je mural na kome je nesvakidašnji prizor.

U pitanju su vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, Vilijam i Kejt, u društvu novopečenih mladenaca, Megan Markl i princa Harija, kao članovi grupe ABBA. Ovaj četverac kao da pozira za modni editorijal, a natpis pored slike poručuje: Royals with ABBAtude. Igra reči, složićete se… Pripadnici aristokratije u stilu pop zvezda. Mi se pitamo da li bi oni zaista mogli da zamene članove ove švedske grupe. Baš bismo voleli da to doživimo.

Jedno je jasno, svet se menja iz dana u dan. Nekada rezervisani i ukrućeni članovi aristokratije, danas su zamenjeni mladim snagama koje prihvataju šalu i moderan način života. Niko ne zna šta nas očekuje u budućnosti, ali malo zabave nije na odmet.

EXIT-CONVERSE---SLAJDER---1200-X-600 Kreni od starke: Doživi Converse na EXIT festivalu! photo-1522036150865-e4ee8b0c2695 Starbucks: Čuvena kafa i u Srbiji Dok'n'Ritam Žene u rokenrolu u fokusu 3. Dok’n’Ritam festivala Moussaka_DnR MOUSSAKA na otvaranju 3. DOK’n’RITAM festivala · · · · ·