Kenzo i H&M
PULS GRADA · moda

Da li se sećate saradnje modnih kuća Balmain i H&M? Bila je to svojevrsna modna histerija, ali čini se da će ova nova, koja je udružila stari dobri H&M i glamurozni Kenzo, biti još luđa i neverovatnija. Sudeći prema takozvanom „lookbook-u“ predstoji nam prava šik zima!

Trebalo bi da u svoju agendu već danas upišete datum 3. novembar, jer je to dan kada će se poneki komad iz nove Kenzo i H&M kolaboracije pojaviti u lokalnim radnjama, a one dame koje sa nestrpljenjem već sada smišljaju kakvu toaletu da ponesu za novogodišnje praznike trebalo bi da budu strpljive. Biće u vašim H&M radnjama mnogo toga što će moći da se ponese ne samo za noć koja nagoveštava pozdrav sa starom godinom, već i mnogo onoga što ćete rado nositi i u svim hladnim danima koji nas tek očekuju, a posebno u decembru i januaru!

Kolekcija Kenzo H&M biće dostupna u 270 odabranih prodavnica širom sveta, ali i online, tako da niko neće ostati uskraćen za Kenzo pariski šik, niti stari dobri H&M koji svaka žena bez izuzetka voli. Skrećemo vam pažnju na predivne komade – zato pravac klik na galeriju!

Kenzo + H&M - zima može da počne!Otvori galeriju
cover S ofingera: Sara Debevec kipš Ženske cipele za jesen mda Dokazi da se moda devedesetih vraća Tašne Neobične tašne – magično putovanje · ·