Kenzo i H&M
PULS GRADA · moda

Svi se sećamo scene kada je kolekcija udruženih brendova H&M i Balmain dovela potrošače do prave histerije dok su kao bez glave jurili po prodavnica i kupovali odeću iz nove kolekcije. Poučeni tim zasigurno veoma isplativim iskustvom, H&M kompanija je rešila da sličnu saradnju ostvari sa takođe veoma popularnim brendom ali ovoga puta ipak stilski malo drugačijim…

Dizajnerska saradnja biće ostvarena između brenda Kenzo, sa sedištem u mondenskom Parizu, gde je japanski dizajner Kenzo Takada, još davne 1970. godine osnovao kompaniju, i koja je trenutno pod kreativnim vodstvom Carol Lim i Humberta Leona.

Ove sezone veoma su popularni dezeni koji imitiraju životinjsko krzno ali i biljni svet prašuma Brazila, a tu je i mnogo poigravanja sa mladalačkim street artom i sličnim vizualnim sadržajima, te nije neobično što je H&M u ovom brendu prepoznao pravo osveženje za svoju robnu marku.

Carol Lim je nedavno objavila da je pravo zadovoljstvo naći se na listi saradnika sa brendom H&M jer su tamo već bili i Balmain, ali i Karl Lagerfeld, Comme des Garcons i Alexander Wang. Čeka se još jedino da zagudi hladna zima, pa da se od tizera i najava sve pretvori u mnogo novih i sjajnih modela, za koje se nadamo da neće biti precenjeni, jer u tom slučaju ništa od našeg uživanja u ovoj novoj trendi saradnji!

Kolekcija brenda Kenzo za sezonu jesen/zima 2016.Otvori galeriju
Crveni tepih Najbolje obučeni muškarci sa kanskog crvenog tepiha cover Evo zašto su Braća Burazeri dečaci carevi Rančevi za proleće Kakav vam ranac treba ovog proleća Kanski glamur Kanski glamur: Najbolje odevne kombinacije · · ·