Kenzo i The Jungle Book
PULS GRADA · moda

Za one koji nikada ne žele da porastu ili da svoju detinjastu stranu sasvim ostave po strani, ove sezone pobrinula se i modna kuća Kenzo…

Ako ste do sada pratili aktivnije šta rade, mogli ste da zaključite da u kreiranju njihovih proizvoda veliku ulogu igra imidž – divljeg, neobuzdanog, gotovo životinjskog impulsa i energije, a u novoj sezoni stari i provereni motivi pomešali su se sa pravom džunglom… Iako je ipak više reč o maštanju i bajkama, ideja da se za dezen inspiraciju uzme Diznijeva obrada priče „Knjiga o džungli“ više je nego pogodna, i za ovaj brend ali i za sezonu u kojoj nas očekuje mnogo toplih gotovo tropskih dana!

Modna kuća Kenzo nedavno je predstavila novu kolekciju koja je inspirisana motivima Diznijevog animiranog filma Knjiga o džungli iz 1967. godine. Uskoro nas očekuje i igrani film na istu temu i sa istim motivima u kojem će se pojaviti Scarlett Johansson, Bill Murray, Christopher Walken, Lupita Nyong’o, Ben Kingsley i Idris Elba u glavnim ulogama.

Carol Lim i Humberto Leon, su kreativna spona i nosioci odabira dezena za novu kolekciju modne kuće Kenzo, a nedavno predstavljena serija inspirisana Knjigom o džungli verovatno je samo početak čitavog lanca poteza i događaja koji će nastaviti očekivani domino (Kenzo) efekat. U našoj galeriji pogledajte neke od odevnih komada koji su predstavljeni u okviru nove kolekcije i ne zaboravite na Šir-kana i Moglija i druge iz Diznijevog ostvarenja, jer svi su oni sada ponovo u modi!

Nova kolekcija marke Kenzo za ljubitelje Diznijevih crtaćaOtvori galeriju
VATICAN-POPE-AUDIENCE Zašto je papa modna ikona Prolećna moda Klasični komadi prolećne garderobe Beyonce & Topshop Beyonce & Topshop: Kolekcija sportske odeće Ivy Park Najbolje patike Patike koje odlično idu uz odelo · · · · ·