poljubac
U VAZDUHU · tech/web

Zaista je dosta parova koji su u vezama na daljinu. Takav odnos nije lak, ali uz uređaj Kissenger bi trebalo da postane malo lakši. Jasno vam je iz naziva, ima neke veze sa poljupcima. Prostim rečima, treba da omogući da poljubac u vezi na daljinu ne bude samo metafora.

Kissenger je uređaj koji treba parovima da omogući da simuliraju ljubljenje, potrebno je da oboje imaju ovaj uređaj. U pitanju je zapravo smartphone koji ima silikonske usne i pomoću njih se imitira pravi poljubac, a senzori registruju jačinu poljupca.

Dakle, svoje usne pritisnete na usne Kissengera kao što biste pritisnuli na usne druge osobe, a osoba koja prima poljubac pritisne svoj obraz ili usne na usne svog Kissengera i poljubac je razmenjen!

Pošto je moguć i video poziv za vreme razmene poljupca, ovo sve izgleda zaista stvarno. Možda vam zvuči bizarno, ali ovo može biti zaista dobra priča. Kissenger je trenuto u prototip fazi i dostupan je samo za iOS uređaje. I ne treba da se čudi što se ovako nešto pojavilo, sve je više uređaja koji pokušavaju da oponašaju ljudski dodir.

foto Digitalni foto-aparat Relonch 291: Vaš lični fotograf app Najbolje mobilne aplikacije ove godine cover Raiffeisen banka pokreće portal „Veliki ljudi.rs” Trending 2017 Samsung otkriva trendove za 2017. godinu ·