KITH treats - bar za ljubitelje žitarica
PULS GRADA · gastro

Ako praktikujete zdrav doručak onda vam cerealije nisu nepoznanica. Ipak, u Bruklinu je nedavno otvoreno pravo carstvo korn-fleksa, a svi oni koji doručak ne mogu da zamisle bez mleka i plivajućih žitarica poželeće da posete KITH Treats.
Na meniju ovog bara nalazi se 24 različitih vrsta žitarica i ukusa, od jabuke, preko cimeta do pirinčanih cerealija koje će vam domaćini rado potopiti u mleko, obrano, čokoladno, od badema, pa čak i u sladoled!

Ronnie Fieg je kao dete imao samo jednu želju – da može da jede korn-fleks i druge cerealije kada god i koliko god želi. Njegova majka je bila veoma stroga po pitanju toga šta jedan doručak može da sadrži, pa se mlađani Fieg dovijao, prodajući sendvič za dolar, kako bi podmitio drugove iz komšiluka da mu dozvole da jede njihov korn-fleks i to u čokoladnom mleku.

Kako sam priznaje, carstvo žitarica koje je nedavno otvorio u Njujorku omogućilo mu je da ostvari svoju veliku želju iz detinjstva, ali i da svima koji dele njegovu strast prema žitaricama, pokaže koliko se različitih kombinacija može pretvoriti u ukusan i najčešće zdrav obrok.

Zaštitno lice kompanije Nike i američki teniser Andre Agassi biće uskoro i zaštitno lice jedne od specijalno napravljenih mešavina korn-fleksa, i to u trajanju od samo 6 nedelja, a potom će druga poznata i popularna lica napraviti svoje kombinacije omiljenih žitarica koje će se prodavati u ovom neobičnom baru.

Ronnie Fieg je ostvario san iz detinjstva i otvorio bar sa žitaricama i korn-fleksomOtvori galeriju
Great British Weekend Festival britanske hrane i pića: Ostrvska atmosfera za vikend u Savamali pantone-smoothies Pantone Smoothie: Napici u svim bojama spektra Torta Princeza se tradicionalno jede u Švedskoj Porodica koja upoznaje svet preko tanjira Foto: Senja Vild RIB’Z grill & booze: Eklektični spoj ·