chiara-ferragni-is-seen-on-january-23-2019-in-paris-france-news-photo-1098316760-1549915306
PULS GRADA · lepota

Prethodnih godina bili smo svedoci brojnih modnih kolekcija i kozmetičkih proizvoda u potpisu poznatih dama, a čini se da se situacija lagano menja budući da sve više u toj ulozi viđamo influensere. Poslednja u nizu je šarmantna italijanka, autorka bloga „The Blonde Salad” i vrlo uticajna mlada dama Kjara Feranji, koja prema nekim nagoveštajima planira da pokrene svoju kozmetičku liniju.

Naime, tokom prethodnog vikenda, Kjara je na svom masterklasu pod nazivom Beauty bites, koji organizuje sa svojim šminkerom Manuelom Mamelijem, suptilno poručila da će tokom ove godine možda biti nekih iznenađenja aludirajući na lansiranje linije proizvoda za ulepšavanje. Iako lepa blondina nije želela da otkriva previše detalja, sama činjenica da je pomenuti masterklas organizovan u saradnji sa brendovima Sephora, Viktor & Rolph Parfumes i Lancôme, od kojih je poslednji sarađivao sa influenserima poput Kamile Koeljo u kreiranju ograničene serije luksuznih ruževa, bila je jasan znak da i Kjara sprema nešto slično.

Ovo ne bio bio prvi put da Feranjijeva uplovi u beauty vode. Naime, još tokom 2016. Kjara je bila globalni ambasador brenda Pantene, a evo šta je tom prilikom otkrila: „Moja duga kosa je oduvek bila moj najverniji saveznik. Njena nega je moja mala opsesija. A kada se ono što je bilo moja strast od malena pretvorilo u posao, potreba da o svojoj kosi brinem, da je stilizujem, čuvam od štetnog uticaja vremenskih prilika i stresa postala je samo još veća.”

Beauty influenseri već godinama lansiraju svoje linije kozmetičkih poizvoda, ali ovo bi bio prvi put da neko iz sveta mode i životnog stila kreira proizvod za ulepšavanje. Da li je reč o prolaznom hiru, ili pak trendu koji će prerasti u nešto ozbiljnije, ostaje da vidimo…

naslovna Novo: NIVEA Clay Fresh gelovi za tuširanje page-cover-dredovi Ona pravi čuda od svoje kose cover Horoskop otkriva koji lak za nokte treba da nosite u februaru NFC_18648_Q10_Power_Kristel_V1_PR_Print (300 dpi) NIVEA Q10 POWER – najefikasnija NIVEA Q10 formulacija do sada · · · · ·