Prolećna moda
PULS GRADA · moda

Kao da vam nije dovoljno što je sinulo sunce i što po čitav dan možete da provedete lako odeveni, uz obavezne sunčane naočare, ali vi biste da znate baš sve – pa i to kako da se obučete ovog proleća. Šta je ono što je bila glavna inspiracija modnoj zajednici i šta je ono što će se baš u ovim prijatnim danima nositi i voleti…

Ključna reč je kombinacija, a kombinuje se nešto od starog i nešto od novog, i za one najsmelije i modno najosvešćenije još jedno pravilo – sve što ste do sada nosili u proleće nosite i sada, ali na malo drugačiji način!

Ima ljudi koji jednostavno uživaju u izazovima bez obzira na to kojim se poslom bave. Ako ste jedna od onih dama koja u proleće napravi veliko spremanje garderobera sa namerom da nepotrebno ili izbaci ili baci, naš savet glasi da nipošto ne bacate one modele i odevne predmete koji čuvaju duh prošlih vremena, a naročito sedamdesetih godina 20. veka.

Nosiće se već po starom dobrom običaju i kišni mantil i safari haljina ili suknja, ali nastojte da takvom izgledu koji već polako postaje opšte mesto, date nešto od novog i autentičnog. Printovi su popularni, ali neka budu svetli i upadljivi, nijanse od bebi plave, preko bele do crvene u svim njenim pojavnim obeležjima. Naravno, ne zaboravite ni na stari dobri džins koji ove sezone možete da ukrasite prema potrebama i ukusu. A inspiraciju potražite na starim fotografijama,ili u našoj galeriji!

Bela košulja uvek i svudaOtvori galeriju
Beyonce & Topshop Beyonce & Topshop: Kolekcija sportske odeće Ivy Park Najbolje patike Patike koje odlično idu uz odelo LTB Jeans LTB Jeans: Nova moda u Srbiji image kampanja sa logotipom i datumom 39. Black ‘n’ Easy Fashion Week – kad moda zavlada gradom · · · ·