Processed with VSCO with a5 preset
PULS GRADA · shopping

Bilo da ste klijent ili radite u reklamnoj industriji, sigurno ste se mnogo puta pronašli u njegovim šaljivim rečenicama, podelili to sa kolegama, ili se pak slatko nasmejali uz jutarnju kafu. Za samo dve godine instagram profil „Klijent je uvek u pravu“ postao je moderna zbirka svakodnevnih #agencylife dogodovština i situacija.

Dešavanja koje nas na poslu dovode do suza ili smeha su neiscrpna inspiracija profila koji je kroz zanimljiv i zabavan sadržaj privukao pažnju skoro svakog akaunt menadžera, dizajnera, kopirajtera ili kreativnog direktora širom Srbije i regiona.

Iako je profil nastao kao strip, vremenom se transformisao u seriju sažetih i jasnih citata, koji u manje od 140 karaktera pogađaju suštinu modernog poslovanja. Od citata kao što su: “Šta ćemo danas jesti?”, pa sve do “Sastanci su kruna produktivnosti” ili “Moramo da radite”, ovaj profil je postao izvor smeha za sve poslovne ljude, pogotovu u reklamnoj industriji.

Dve godine postojanja krunisane su pojavljivanjem na stranicama AdWeeka kao i osvajanjem SomoBorca na Weekend Media Festivalu, pa je tim povodom idejni tvorac profila, kopirajter Marko Novaković, odlučio da lansira limited edition kolekciju majica.

Od ideje do realizacije put je bio kratak i uzbudljiv, te su istim tim tempom printovi Agency Life Worldwide i Moramo da radite vrlo brzo našli put do svojih kupaca bilo kao novogodišnji poklon za sebe ili nekog sebi dragog. Takođe, Marko se potrudio da pored zanimljivih ispisa ponudi i atraktivno pakovanje, pa tako svaki paketić, pored majice, sadrži i kul stikere koji su sad već uveliko dobili svoje mesto na mnogim računarima i rokovnicima agencijskog sveta.

Nova godina nam je pred vratima, stoga je možda pravo vreme da i vi nekom spremite poklon, jer znate kako se kaže: Klijent Je Uvek U Pravu.


4F - winter cover 4F: Originalna kolekcija odeće za zimsku sezonu 4 (2) cover1 Libra: Ručno rađene kožne torbice b4n cover1 Beograđani i Beograđanke: Nova kolekcija majica kreativnog tandema New Cycle COVER SLIKA -Nike Air Jordan III Retro True Blue OG1 Nike Air Jordan III Retro „True Blue“ OG: Patike lagane kao vazduh · · · · · · · ·