škola malih kuvara
PULS GRADA · gastro

„C klub malih kuvara” na zabavan i edukativan način predstavljaće deci, ali i roditeljima, osnove pripreme nekih poznatih, ali i novih jela pripremljenih kroz zabavu i kreativna druženja.

Klub će tokom ove godine svakog meseca u školi kuvanja „Il Primo“ besplatno okupljati decu i roditelje i omogućiti im pripremu ukusnih i balansiranih obroka.

Pored kvalitetno provedenog vremena s decom, „C klub malih kuvara“ pruža roditeljima i inspiraciju za kuvanje, savete za lagane obroke, kao i maštovite recepte uz pomoć kojih i kod kuće mogu da pripremaju jela zajedno s decom.

Rezultati istraživanja kompanije Nestlé su pokazali da su deca koja su pripremala obrok s roditeljima pojela 27 odsto više piletine i 76 odsto više salate, a ukupno su uneli 25 odsto više kalorija. Isto istraživanje je pokazalo da postoje i psihološke dobrobiti, pošto se kod dece koja su pomagala u pripremi obroka stvorio osećaj ponosa i povećalo se njihovo samopouzdanje.

Redizajnirani Vip centar Otvorena Vipova digitalizovana prodavnica u Knez Mihailovoj ulici Fashion Park Inđija Fashion Park Inđija: Srpski autlet proglašen za najbolji u Jugoistočnoj Evropi Qatar Airways Dobrodošli u Qatar Airwaysov “svet fantastičnih cena”! Imlek nagradna igra Poseban poklon kompanije Imlek zaljubljenima