Pirelli
PULS GRADA · lepota

Za nekoga ko je ušao u šestu deceniju obično kažemo da izgleda dobro za svoje godine, a kako izgleda Pirelli kalendar nakon 50 godina postojanja – bolje no ikad! Najbolji fotografi i prelepe žene sveta već decenijama uveseljavaju na godišnjem nivou sve ljubitelje ovog specifičnog kalendara, a povodom 50 godina postojanja izašla je i knjiga koja slavi lepotu, u izdanju Taschena.

Iako obično kažemo da je lepota u oku posmatrača, kada je reč o lepoticama iz Pirelli kalendara pitanje lepote nije tema. Svake godine se mesecima unapred i fotografi i devojke koje će se pojaviti u ovom prestižnom kalendaru pripremaju, da bi kao konačan proizvod dobili fotografije koje tematski, ali i estetski najčešće pomeraju granice uzbuđenja.

Kako bismo proslavili izlazak knjige koja beleži 50 godina verovatno najslavnijeg kalendara na svetu dajemo vam na uvid neke od najčuvenijih i najlepših fotografija koje su u okviru Pirelli kalendara obišle svet. Uživajte!

Adriana Lima se pojavila u kalendaru više puta, ovu fotografiju uradio je Patrick DemarchellerOtvori galeriju
Ženske frizure koje muškarci najviše vole Frizure koje muškarci na ženama najviše vole the-tess-holliday XXL model prkosi standardima lepote savremenog sveta Dramatične promene frizura slavnih Dramatične stilske promene poznatih Nove ideje za letnji manikir Nove ideje za letnji manikir · ·