Knjige za raspust 820x461
KULTURA · knjige

Kao i prethodnih godina, Kreativni centar pripremio je čitaocima svih uzrasta odlične knjige za leto po izuzetno povoljnim letnjim cenama!

Do 30. avgusta u Klubu knjižari Kreativni centar u Beogradu (Makedonska 30) i na njihovom sajtu očekuju vas zanimljivi kompleti knjiga za različite uzraste s popustom i do 50%. U ponudi je osam kompleta knjiga. Svaki se sastoji od tri knjige namenjene određenom uzrastu i košta manje od 1.000 dinara.

U letnjim paketima knjiga najmlađe čitaoce očekuju zanimljive kartonske slikovnice i preklapalice; predškolcima su namenjene interesantne knjige s nalepnicama i zadacima; posebni kompleti za čitanje i vežbanje preko raspusta obradovaće učenike nižih razreda osnovne škole, a stariji osnovci i srednjoškolci mogu se zabaviti uz odlične romane po izboru urednika iz Kreativnog centra.

Mladen Milosavljević(1) Predstavljanje romana „Kal juga“ Mladena Milosavljevića collage Fotografije obroka iz poznatih književnih dela Misija Muzej vizual 2 U susret otvaranju Narodnog muzeja u Beogradu krenite u Misiju: Muzej! collage Najčitanije knjige u proteklih 500 godina · · · ·