naslovna
PULS GRADA · moda

Odeća i obuća su izumljeni da bi bili praktični i služili da nas zaštite od raznih vremenskih uslova, ali su postali mnogo više od toga. Danas predstavljaju način da se razlikujemo i ističemo svoju individualnost, a ujedno su i statusni simboli.

Skoro niko danas ne kupuje odeću samo kako bi poslužila svojoj osnovnoj svrsi, već svi u tome traže način da nekako budu drugačiji od ostalih. Zato i postoji na hiljade brendova i kreacija, sa zaista zabavnim i inovativnim rešenjima. Nisu svi od njih na istom estetskom nivou, već ima i onih koji idu toliko daleko da se zaista pitamo da li su uopšte i videli šta su napravili. Nismo sigurni da li bi se ovo iz naredne galerije moglo i nazvati odećom, ali ostavljamo vama da prosudite šta je najbizarnije.

Najčudniji komadi „odeće"Otvori galeriju

hbz-adriana-lima-00-index-1541737383 Adrijana Lima: 18 godina kao Viktorijin anđeo cover www.fashionista.com Style File: Gigi i Bella Hadid collage Modna inspiracija po uzoru na šik ’60-te collage Ovih 5 stvarčica je sve što vam je potrebno ove zime · · · ·