poznaticover
U VAZDUHU · urban flash

Da li ste znali da oskarovka Jennifer Lawrence i zvezda serije „Modern Family“ Sarah Hyland imaju isto godina? Neverovatno je lako pogrešno proceniti godište velikih zvezda, posebno kada glumci i glumice igraju znatno mlađe likove u serijama/filmovima ili smo ih gledali kako odrastaju u centru pažnje.

Predstavljamo vam 6 parova poznatih ličnosti za koje nismo očekivali da su jednako stari.

1.  Jennifer Lawrence i Sarah Hyland: 26 godina

Sarah Hyland glumi tinejdžerku u seriji Modern Family, što je verovatno glavni razlog zašto ne deluje da je iste starosti kao već iskusna oskarovka Jennifer Lawrence, za koju se čini da smo je gledali duže vreme, a ne praktično samo pet godina (prvi film iz serije Hunger Games je izašao 2012.). Možda činjenica da je igrala u toliko mnogo filmskih hitova u međuvremenu objašnjava našu iluziju.

2. Anna Kendrick i Mary-Kate i Ashley Olsen: 31 godina

To što su Olsen bliznakinje na televiziji već nekoliko dekada ne znači da su srednjih godina, čak više, zvezde serije Full House imaju isto godina kao Anna Kendrick, glumica koja je tek relativno skoro stekla globalnu popularnost, pre svega zahvaljujući TwilightPitch Perfect seriji filmova.

3. Beyonce i Britney Spears: 35 godina

Da li ste znali da su i Beyonce i Britney Spears rođene 1981. godine? Činjenica da se prva od njih osamostalila tek 2003. (tada je izašao njen prvi solo album Dangerously in Love) čini da je smatramo mlađom. Ne treba zaboraviti da se Britney 2004. dva puta udala i već je imala četiri albuma iza sebe, a američkoj publici je bila poznata i po dečijoj emisiji The Mickey Mouse Club.

4. Tom Cruise i Steve Carell: 54 godina

S jedne strane Tom Cruise je mladolik i čini se da ne stari, s druge strane, pak, žario je i palio već od početka ’80-ih, pa je teško ne smatrati ga čovekom u godinama. Steve Carell postaje glavna zvezda televizijskih i filmskih komedija tek od 2004. godina. Šta li je radio pre toga?

5. Ryan Gosling i Macaulay Culkin: 36 godina

Dok je Macaulay Culkin pljeskao svoje obraze u globalno popularnom filmu Home Alone, Ryan se tek pripremao za staze slave kao sporedan lik u dečijoj emisiji The Mickey Mouse Club. Izgleda da je prerana popularnost ostavila loše posledice na prvog, dok Ryan nastavlja da učestvuje u odličnim filmovima. Uskoro ćemo ga gledati u dugo očekivanom nastavku legendarnog naučnofantastičnog filma Blade Runner.

6. Emilia Clarke i Lindsay Lohan: 30 godina

Lindsay Lohan je već prošla toliko faza u svojoj karijeri (problemi sa drogom, zakonom, režiserima i producentima, rehabilitacija, anoreksija, biseksualnost, islam?) da imamo osećaj da je pratimo decenijama. Emiliju Clarke, s druge strane, najviše vezujemo za njen lik Daenerys Targaryen u seriji Game of Thrones, koja se emituje tek od 2011. Obe, međutim, su rođene 1986. godine.

children-403582_960_720_cover 5 pogrešnih stvari koje su nas roditelji učili Dijetalno i kalorije Praktični način za merenje porcija brakcover Tajne srećnog braka 5 poznatih parova pagecovergot Game Of Thrones: Kombinacije čuvenih omota albuma sa likovima iz serije · · · · ·