page-cover
U VAZDUHU · urban flash

Policajcima nije lako. Ne samo što se bave opasnim poslom i zarad reda i mira u zajednici svakodnevno stavljaju svoj život na kocku, već su često i predmet kritike šire javnosti, a sigurno su svesni i da se ljudi šale na njihov račun u privatnim razgovorima. Ko još nije čuo viceve o ne baš najbistrijim policajcima?

Nećete verovati, ali i policajci imaju smisao za humor pa nije retkost da se i sami šale na svoj račun. Na slikama u našoj galeriji možete videti neke situacije u kojima su organi reda dozvolili sebi da se malo opuste i zabave, ponekad i zajedno sa ljudima iz njihove lokalne zajednice.

Ko kaže da policajci nemaju smisao za humor?Otvori galeriju
atikh-bana-113633-unsplash-1000x500 3 astrološka znaka koja ne znaju za neizvesnost roberto-nickson-g-425830-unsplash-1000x500 4 prljave igre u vezi Steve Jobs - tvorac giganta Apple, bio je u stanju da jede jednu istu hranu nedeljama, kao kada je jeo toliko šargarepe i jabuka da mu je koža postala tamnija od prekomernog karotena Tajna uspešnih: Ograničen izbor odevnih kombinacija Zdrava ishrana 7 saveta za kontrolu porcija koji dovode do brzog mršavljenja · · ·