landscape-1433265020-hbz-vintage-wedding-1953-jfk-jacqueline-lee-bouvier-index
U VAZDUHU · urban flash

„Ua dan zaljubljenih! Ne, nego: živela romantika! Ma samo opušteno, koga je još briga?! Važna je tradicija, ja da vam kažem. Ne, nego su najvažniji prijatelji, podrazumeva se.“ Uf, toliko različitih mišljena i stavova kada je 14. februar u pitanju. Poznati svakako imaju svoje viđenje, ali čije li se poklapa sa vašim?

Možda vam neki od narednih citata mogu dati ideju kako da proslavite, ili zapravo ne, Dan zaljubljenih. Ako mene pitate, rešavanje ukrštenih reči tog dana uopšte nije loša ideja.

Ashton Kutcher – Mrzi Dan zaljubljenih

Kutcher je još pre par godina otkrio da odistinski ne podnosi ovaj praznik. Kako kaže: “Mislim da bi svaki dan trebalo da bude dan za romantiku. Onda na Dan zaljubljenih treba svakom koga ne volite da kažete koliko samo ne možete da ga podnesete. Tako bismo imali jedan dan mržnje i 364 dana ljubavi.” Nije loša ideja, priznaćete.

Carrie Underwood – Misli da je ovaj praznik glup

Pevačica priznaje kako je anti Dan zaljubljenih osoba. I ona, kao i Ashton, misli da bi svaki dan trebalo da se vrti oko ljubavi i pažnje. Doduše, za razliku od Ashtona, misli da bi svih 365 dana trebalo da bude posvećeno lepim i romantičnim osećanjima, iliti: “Želim da je Dan zaljubljenih svaki dan”, izjavila je Carrie.

Nina Agdal - Dan zaljubljenih je pitanje tradicije

Supermodel voli da proslavi ovaj dan u tradicionalnom i romantičnom tonu. Svakako priznaje da praznik ljubavi zna da stvori veliki pritisak, ali naglašava da su “ruže i večera trik koji uvek uspe, ma koliko spadali u kliše.” A ukoliko baš želite da se potrudite, Nina savetuje da osobi koju volite priredite vatromet.

Kris Jenner – Radije će provesti 14. februar sa unučićima

Iako ima znatno mlađeg dečka, ponosna baka Kris bi Dan zaljubljenih radije provela sa svoje tri unuke i dva unuka na ručku nego na romantičnoj večeri sa partnerom.

Jennifer Lawrence i Aziz Ansari – Prijatelji na prvom mestu

Poznata glumica i čuveni komičar uhvaćeni su prošle godine kako na Dan zaljubljenih u Njujorku večeraju pohovanu piletinu, makarone sa sirom i naćose, dok su se smejali i razgovetno pričali. Eto kako dobri prijatelji mogu da se zabave i prejedu na ovaj dan.

Amanda Sayfried – Slavi Dan zaljubljenih sa svojim psom

Lepa glumica svake godine provdi 14. ferbruar sa istom osobom, pardon, sa svojim psom Finnom. Amanda objašnjava: “Finn me gleda dok pričam sa njim, i stalno želi da bude sa mnom. To je ono što svi žele od svog partnera, zar ne?”

Lauren Conrad – Smatra da je ovaj praznik nepotreban

“Za mene je sve u sitnicama koje ljudi čine jedni za druge”, izjavila je nekadašnja rijaliti zvezda serije The Hills. Lauren je rekla kako ne misli da mora postojati određeni dan kada se posebno iskazuje ljubav, već da svako to treba da uradi po ličnom nahođenju, kad poželi.

Jason Sudeikis – Samo da je veselo

Prošle godine ovaj glumac i komičar odveo je svoju lepšu polovinu i koleginicu glumicu Oliviu Wilde na ne baš tako tradicionalan dejt. Išli su na All Star košarkašku utakmicu NBA lige. Čista “romantika”, nema šta.

Betty White – Najlepše je u društvu zlatnog retrivera

Legendarna komičarka, koja je uvek vedrog duha, izjavila je kako Dan zaljubljenih najradije provede sa svojim psom, zlatnim retriverom. “Ne moram ništa ni za koga da spremam i radim, opustim se i rešavam ukrštene reči”, kaže Betty.

Bethenny Frankel – Na skijanje sa prijateljicama

Poznata po drčnim svađama u rijalitiju The Real Housewives of New York City, Bethenny voli da Dan zaljubljenih provede sa svojim singl drugaricama na luksuznom skijalištu u Aspenu. Naravno, u potrazi za zgodnim muškarcima.

tuširanje Kako da tuširanje bude još zabavnije žene Stvari koje žene rade u toaletima a muškarci ne Woman w/surprised look Zanimljive činjenice o Danu zaljubljenih koje niste znali sb Najbolje Super Bowl reklame 2017. godine · ·