Najbolje obučeni Englezi
PULS GRADA · moda

Ovakve liste se obično prave na kraju godine kada se sabiraju utisci i rezultati iz prethodne. I neka vam ne bude neobično što se čak i pitanje nečijeg ukusa u odevanju razmatra na kraju godine, jer sve se može ocenjivati, pa tako i ovo.

Ako govorimo o momcima i muškarcima koji su obeležili prethodnu, ali će zasigurno biti glavne zvezde stila i ove 2016. onda nikako ne smemo da napomenemo da je među engleskom gospodom mnogo onih koji svojim celokupnim šarmom, ali i perfektnim odevanjem obavezno zasenjuju sve moderne muškarce sa ostalih područja planete Zemlje.

Među onima koji se nisu našli na našoj top listi, ali je verovatno u prethodnih pedeset godina bio obavezan deo i modnih i muzičkih. I baš taj Keith Richards kaže da potragu za stilom treba vršiti sve dok ne pronađete onaj koji je pronašao vas!

Ne treba zaboraviti i da je mnogo imućnih ljudi na svetu koji se nisu našli na ovoj odabranoj listi, kao i da je ona poprilično subjektivna, i da svaka osoba ima svoje heroje šarma i prefinjenog stila. Naši su ovi sjajni Englezi, različitih generacija i zanimanja, ali istančanog ukusa kada su u pitanju stvari vrhunskog kvaliteta.

Chris DerconOtvori galeriju
Duge suknje Kako da nosite „midi“ suknje ovog proleća Nedelja mode u Parizu Nedelja mode u Parizu – a kako je bilo na ulicama 100 godina mode na filmu Pogledajte evoluciju ženske mode na filmu Neverovatna muška moda Kako bi prema modnim stručnjacima trebalo da se oblače muškarci · ·