kendall
PULS GRADA · moda

Kendal Džener možda nije najplaćenija osoba iz klana Kardašijan-Džener, ali je sigurno najplaćeniji model u prethodnom periodu.

Magazin Forbes je izračunao da je ova 23-godišnjakinja u periodu od dvanaest meseci pre jula ove godine zaradila neverovatnih 22,5 miliona dolara. Veći deo njenog prihoda dolazi od unosnih ugovora sa brendovima kao što su Estée Lauder, Adidas i Calvin Klein.

Odmah iza nje na listi najplaćenijih modela godine nalazi se Karli Klos kojoj je pošlo za rukom da odnese kući 13 miliona dolara, najviše u jednoj godini tokom njene decenije u svetu mode. Ona je pronašla način da unovči svoje veliko prisustvo na društvenim mrežama, što joj je omogućilo saradnju sa kompanijama kao što su Swarovski, Adidas i Estee Lauder.

View this post on Instagram

We need to talk.

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Onlajn popularnost je pomogla i Krisi Tajgen i Rouzi Hantington-Vajtli da prošire svoj biznis (one dele treće mesto na listi sa zarađenih 11,5 miliona dolara). Prva od njih je izdala svoj veoma popularni kuvar, dok je druga napravila sajt posvećen lepoti.

Nova zvezda Holivuda Kara Delevinj zauzima peto mesto na listi najplaćenijih modela sa zaradom od 10 miliona dolara (isto kao i Žizel Bundšen). Gledali smo je u filmu Valerian, a u narednom periodu će biti deo glumačke ekipe serije Carnival Row.

Điđi i Bela Hadid, Džoan Kros i Ducen Kros kompletiraju listu od sedmog do desetog mesta.

hbz-ss2019-trends-00-index2-1539194181 Sve što treba da znate o trendovima za proleće 2019. cover 10 modnih momenata koji su obeležili 2018. collage Najbolja izdanja ulične mode ove godine page-cover Modne dizajnere bi trebalo da bude sramota · ·