prijatelji
KULTURA · art

Jedna od najbitnijih osoba koju čovek može da pronađe za života je najbolji prijatelj. Srećnicima se desi da imaju i po dva-tri najbolja prijatelja. Kada poznanstvo pređe u prijateljstvo, to možda i ne osetimo. Ali, činjenica je da znamo od kog trenutka nam je neko postao jedna od najbitnijih osoba u životu.

Znate sigurno za izreku da najbolji prijatelji sve dele i na neki način jeste tako. Najbolji prijatelji su ljubavnici koji imaju platonski odnos, podrška koja je tu i kada baš gadno zabrljate, ali i oni koji će vam bez problema reći da grešite. Najbolji prijatelj je neko pred kim možete da kažete sve, budete ono što jeste i uživate sve vreme. U galeriji možete pogledati zabavne ilustracije koje jasno pokazuju razliku između prijatelja i najboljih prijatelja.

Prijatelji i najbolji prijateljiOtvori galeriju
umetnost Portreti ljudi koji neće da plaćaju umetnike friz Izložba i performans „Sputavanje / Oslobađanje“ u umetničkom prostoru U10 uio Tetovaže za knjigoljupce 14225622_1199541656736064_6364364264366899163_n Sobakaisti na prvoj turneji po Srbiji: „Оd grada do grada, od priče do priče“ · ·