kar
PULS GRADA · lepota

Izbor karmina može zavisiti od boje vaše kože, godišnjeg doba, raspoloženja. Ali, teško je nekada odlučiti se. Dosta žena ima čitav arsenal boja karmina spremnih da se nosi.

Ako želite da se zabavite, možete boju karmina birati i prema svom horoskopskom znaku. Ovnovi su energični, dinamični, takmičarski nastrojeni, spremni na rizik. Stvari uzimaju u svoje ruke a vole i da se zabave. Najbolji ruž za vas je opasan, zavodnički, seksi crvni ruž.

Bik je moćan, pouzdan, pun ljubavi, brige, konzervativan, emotivan i razuman. Savršene boje za vrlo mirnog i racionalnog Bika su svetlo ružičasta i ljubičasta.

Blizanci su dovitljivi, društveni, zabavni, pažljivi, fascinirani životom i vole ljude. Najbolje boje karmina koje odgovaraju ovom znaku zodijaka su boja maline i boja burgundca.

Rakovi su vrlo intuitivni, sentimentalni, emotivni, osetljivi, odani. Najbolja boja ruža za svakoga ko je Rak su svetlo ružičasti tonovi, neutralne boje, ili boja kože.

Lavovi su vođe koje takođe imaju tendenciju da budu dramatični i kreativni. Takođe su samouvereni, dominantni, velikodušni. Ekstrovertni su i vrlo društveni. Savršena boja ruža za Lava je svetlo crvena ali i veoma svetlo roze.

Ako ste Devica, to znači da ste orijentisani na detalj, imate osećaj za ljude, pažljivi ste, nežni i brižni. Nijansa karmina za vas je suptilno ružičasta.

Vage su romantične i mirne, opuštene. Vole večeri u kući. Svetlo roze i neki tonovi boje kože su pun pogodak za njih.

Škorpija je strastvena, uporna, odlučna, snalažljiva, tajanstvena, žestoka i odana. Šavršen ruž za usne je tamno crvene boje.

Strelac je energičan, otvoren, dinamičan, zabavan. Savršena boja njihovih usana je ona smeđih tonova.

Jarčevi su uvek na zemlji i strpljivi su, pažljivi, tvrdoglavi, pametni, duhoviti, ambiciozni, praktični i zreli. Roze boja karmina sa efektom sedefa odgovara ovom znaku.

Vodolije su pametne, nezavisne, slobodnog duha, avanturistiki orijentisane. Pravi tonovi za karin su svetlo roze i svetlo koralno narandžasta.

Ribe su prijateljski nastojene, nesebične, imaju skonost ka umetnosti, tolerantne su i mudre. Sve nijanse roze od onog bliskog „nude“ do jarkih ili prljavo roze varijanti dolaze u obzir kad je u pitanju ovaj znak zodijaka.

nj Skrivena duga u kosi, novi modni trend cover Idealne frizure za venčanje, ako već niste mlada venecija Ko je dominirao crvenim tepihom u Veneciji Muško telo i žene Koji deo muškog tela žene najviše vole · ·