photo-1494390248081-4e521a5940db
U VAZDUHU · flešbek

Bliži se leto, a samim tim raste panika po pitanju suvišnih kilograma. Treba se skinuti u lepršave haljine i kupaće kostime koji ne praštaju ni gram viška. Retki su srećnici koji nemaju tih problema, dok većina ostalih kuburi sa naslagama nastalim tokom duge zime i obilnog uživanja u slanim i slatkim đakonijama. No, šta je, tu je. Leto ne čeka već spremno kuca na vrata, a mi smo ovih dana u mahnitoj potrazi za idealnom dijetom koja će nam munjevitom brzinom istopiti kilograme i dovesti našu liniju do savršenstva. U našoj galeriji pogledajte koje dijete su bile popularne minulih decenija.

Poslednjih godina mišljenja stručnjaka po pitanju zdrave ishrane i dijeta umnogome su se promenila, što naredne fotografije potvrđuju. Razni trendovi u ishrani i mršavljenju bili su popularni u nekom trenutku, da bi već u sledećem bili zamenjeni nekim novim, revolucionarnim. Ključ je u balansiranoj ishrani i umerenoj fizičkoj aktivnosti, no ako verujete u čuda, pokušajte neku od ovih dijeta iz prošlosti. Možda će vam baš ona doneti najbolje rezultate.

1960. Supa od kupusa je harala (još od '50-ih godina 20. veka)Otvori galeriju
The-Most-Iconic-Met-Gala-Dresses-of-All-Time-Zendaya Met Gala: Najglamuroznije toalete do sada Karađorđev portret, Uroš Knežević, 1852.(foto narodnimuzej.rs), Karađorđeva dolama, detalj (foto Istorijski muzej Srbije) 10 ličnih predmeta Karađorđa Petrovića hbz-swim-00-idnex-1024-1523910251 Koji model kupaćeg kostima je bio popularan godine kada ste se rodili 05-royal-wedding-beauty Kraljevsko venčanje: Najlepše mlade u istoriji · · ·