Dr Grandel
PULS GRADA · lepota

DR.GRANDEL je više od 65 godina uspešan u razvoju i proizvodnji aktivnog koncetrata u ampulama za negu kože lica, vrata i dekoltea. Upotreba ampula je postala nezamenljiva za sve one koji žele da vide trenutni efekat na koži lica koji dugo traje. Ovaj tip pakovanja ima očigledne prednosti, a pre svih je reč o direktnom kontaktu kože sa visokokoncentrovanim hranljivim materijama koje daju rezultate kakvi ne mogu biti zanemareni, a još manje neprimećeni.

Ove ampule su potpuno bezbedne za upotrebu, obezbeđuju koži dubinsku hidrataciju, anti-age efekat i stimulaciju procesa regeneracije čineći je vidno blistavom.

Hyaluron ampule su koncentrat za intenzivnu negu sa efektom „punjenja bora“. Ove ampule vidno smanjuju izražene bore suve kože, a možete ih dobiti besplatno uz kupovinu Balancer kreme u apotekama i osetiti zašto su jedne od najprodavanijih DR.GRANDEL ampula.

Contour Lift ampule su svojevrsni koncentrat aktivnog sastojka sa „push-up“ efektom. Učvršćuju i toniraju konture kože, i odmah po nanošenju postižu lifting efekat!

Forever 39 ampule su koncentrat koji aktivira i intenzivno stimuliše stvaranje kolagena, elastina i hijalurona čime se umanjuje obim i dubina bora, učvršćuje koža lica i održava njegov V-oblik.

Cell Repair ampule sadrže čitav niz aktivnih sastojaka za podmlađivanje kože na bazi matičnih ćelija grožđa i jabuke. Stimulišu procese regeneracije i čine da koža izgleda glatko i blistavo odmah po nanošenju.

Instant Smoother ampule daju koži gladak, ujednačen i mat izgled, oslobađaju je masnog odsjaja karakterističnog za T- zonu.

O ostalim ampulama kao i o DR.GRANDEL kozmetici možete više pročitati ovde. Mislite na sebe i na svoju kožu….

pagecover Nećete verovati koliko godina imaju ove dame 1-34_cover Svetleće trepavice: Da li će ovo postati novi trend? shutterstock_433273975_cover Mukopolisaharidaza: Enzim koji razbija celulit Ladival Ladival: Medicinski preparati za sunčanje i najosetljivije kože · ·