cover
NULL · stilistika

Asesoar bez koga ni jedna žena ne može, definitivno je torba. Ima toliko različitih stilova i modela, ali pitanje je uvek: „Šta će se to nositi ove sezone?” Upravo zato rešavamo nedoumicu, sa predlozima koje to torbe ovog leta treba da budu prebačene preko vašeg ramena.

Piše: Isidora Spasić

Okrugle torbe

Elegantne, zabavne i pogodne za svaku priliku – to su upravo okrugle torbe. U modu su se zasluženo vratile na velika vrata, pa će leto biti idealno vreme za njihovo nošenje. Pastelne boje uvek su in, šarene su prigodne za sunčane dane, a upleteno pruće biće najbolje jer ćete tako spojiti dva modna hita u jedan. Pored toga, okrugle torbe odišu i retro vajbom, a to je nešto što većina voli.

Vintidž torbe

Vratimo se u prošlost, tamo negde u dvadesete godine, kako bi smo u 2019. preneli prelepe torbice. Reč je o upečatljivom i prefinjenom dizajnu, namenjenom prevashodno za veče. Ovakve vintidž torbe na sebi imaju perlice, rese, perje, neobične ručke i interesantne detalje, kako bi duh starih vremena i danas zaživeo na pravi način.

Šarene i egzotične torbe

Zašto biste imali torbu sa animal print-om i torbu u drečavoj boji, kada jednostavno možete spojiti ove dve stvari? Na taj način ćete dobiti mladalačku kombinaciju, koja u sebi kombinuje dva popularna pristupa. Kako letu pristaju i šarene boje i egzotika, torbe koje budu spoj ova dva izgleda zagarantovano će postati nerazdvojni deo svake odevne kombinacije.

Torbe od akrila

U maminom ili bakinom ormanu sigurno se krije barem jedna akrilna torba, koja je šezdesetih i sedamdesetih godina predstavljala takozvani modni krik. Bez obzira na njihovu boju i oblik, akrilne torbe su apsolutno šik, pa ćete bez sumnje za leto naći onu koja odgovara vašem individualnom stilu.

Tkane kožne torbe

Crna kožna torba je pravi klasik koji svaka žena poseduje. Ali ovog leta ta klasika je dobila svoj osvežavajući redizajn, prepoznatljiv po boji i načinu kombinovanja materijala. Kada se govori o boji, kaki i bež nijanse su potpuni hit, a kožne trake koje se nadovezuju i prepliću stvaraju dinamičnu teksturu. Još jedan trend inkorpopriran u ovaj jeste princip „torbe u torbi”, odnosno torba sastavljena od naizgled dva odvojena segmenta.

PVC torbe

Ako je i jedan materijal zastupljen u poslednje vreme, onda je to svakako PVC. Od cipela, preko mantila i nakita, sada je red došao i na torbe. To može biti providni ranac koji ćete nositi na bazen, ili mala dobro stilizovana torbica u nekoj prozirnoj boji. Za šta god da se odlučite, a izbor je bezgraničan, znajte da će PVC potpuno dominirati letom 2019.

Torbe pletene od pruća

Leto sa sobom obično nosi pogodne vremenske uslove, pa svi žele što više da budu napolju. Pored raznih aktivnosti, piknik biva favorit. Za njega se uvek vezuje velika lepa pletena korpa. E sad zamislite sličan princip, samo preveden na torbe od pletenog pruća, koje dolaze u različitim oblicima i veličinama. Dodajte na to delove od tkanine ili metala, i dobili ste savršenu torbu koja će vas služiti i u nadolazećim godinama.

collage Odevni komadi uz koje ćete izgledati 10 godina mlađe collage Šik izdanja na aerodromu u režiji poznatih dama collage 7 kul načina da nosite ešarpu ovog leta collage Modni trikovi za niske devojke u režiji Eme Roberts · · · · · ·