Papuče za leto 2015.
U VAZDUHU · trend

Modni trendovi iz sezone u sezonu predlažu različite stilove i garderobe i obuće, pa smo ponekad te sreće da se za „moderno“ proglasi nešto krajnje nenosivo ili neudobno, a ponekad, kao ovog leta, imaćemo tu sreću da dane provodimo hodajući u laganim, i najčešće veoma udobnim papučama. Ma šta mislili o tome da li su one prikladne ili nisu za večernji izlazak ili za kancelarijske poslove, ukoliko ste u mogućnosti odlučite se za neke od onih koje vam predlažemo, i verujte, nećete pogrešiti!

Visoka potpetica ovog leta je kao kišobran – možda će vam trebati, ali ne baš svakog dana, tako da ne morate previše da brinete. Ako uživate u ravnoj ili štikli srednje visine, važno je da znate da je baš takva obuća predložena od strane vrhunskih svetskih modnih kuća. Važno je da je obuća kožna, naročito ako je nosite tokom čitavog dana, ali ako je uz to i blago „uzvišena“ tako da čuva vaše stopalo, kičmu i prati anatomski oblik vaše pete, e, onda to znači da ste za sebe odabrali pravi i svakako univerzalan par bilo cipela, bilo sandala. Ove letnje sezone u specifičnom i povlašćenom položaju nalaze se upravo papuče – one se mogu nositi tokom čitavog dana, ali i u večernjim izlascima. Jednostavno se obuvaju, mogu da budu vrlo efektne, a u slučaju da vam je potrebna inspiracija – pogledajte našu galeriju!

Bella Vita Arno kožne papučeOtvori galeriju
minijature Lepota šaranja Festivalske frizure Idealne frizure za festivalsko leto 2015. Muške frizure u trendu 6 najpopularnijih frizura za muškarce propeler Vreme je za izlazak! · ·