D1t68DiXcAI_RK6
U VAZDUHU · tech/web

Apple je uvek bio poznat kao kompanija koja je pravila savršeni balans između izgleda i funkcionalnosti svojih uređaja. Njihovi novi modeli iPhone telefona po svemu sudeći će blago poremetiti ovu ravnotežu na uštrb izgleda. Naime, postoje naznake da će iPhone 11 sa svoje zadnje strane imati blago ispupčenje sa čak tri kamere, što je svakako dobra vest za one koji vole da fotografišu svojim telefonom, ali ne baš i za one koji vole da fotografišu svoj telefon.

Kao u mnogim slučajevima do sada, izvor ovih nepotvrđenih informacija je gospodin koji se predstavlja kao Stiv H. Mekflaj, za koga mnogi kažu da je svojevrsni Džulijan Asanž Silicijumske doline. Njegovu tvrdnju da Apple planira da napravi telefon sa tri kamere, međutim, su potvrdili i magazini Bloomberg i Wall Street Journal. Veruje se da će ova novina biti rezervisana isključivo za najskuplji model, dok će kupci jeftinijih uređaja morati da se zadovolje sa samo dve kamere.

Ljubitelji selfija mogu da se raduju novoj prednjoj kameri sa 12 megapiksela, što je pet više od prethodnog standarda. Postoje naznake da će se novi trio telefona nuditi opciju bežičnog punjenja baterija, a teži se i povećanju njihovog kapaciteta za bar 25%. Poslednja tvrdnja iz ove serije nezvaničnih vesti o Apple iPhone 11 pametnom telefonu je da će i njegov procesor biti značajno jači od istog na modelima iz prošle godine. U to već nemamo razloga da sumnjamo.

Koliko od ovih informacija će se pokazati istinitim, saznaćemo tek u septembru kada bude predstavljen novi iPhone, ali smo sigurni da će ljudi iz Apple-a tek pripremiti još (ne)prijatnih iznenađenja za nas.

pjimage (21) Evo šta znači skraćenica GIF i kako se pravilno izgovara pjimage (19) Ukoliko koristite neku od ovih lozinki, odmah je promenite HUAWEI P30 Series Family Huawei P30 Pro oduševljava bojom, tehnologijom i dizajnom 58440103_313332099284262_4741249165814661120_n Evo o čemu su razgovarali Mark Zakerberg i Juval Noa Harari · · ·