unlikely-traits
U VAZDUHU · urban flash

Muškarci su se oduvek pitali koje su to osobine i postupci koji dovode do privlačnosti kod ženskog pola i šta sve treba da urade kako bi im se „posrećilo“. Neke stvari prolaze samo na filmu, tako da se možda ipak ne treba ugledati na omiljenog lika sa velikog ekrana, već na mišljenje stručnjaka.

Naučnici iz Australije nedavno su završili istraživanje na temu muško-ženske privlačnosti, odnosno kakvi muškarci u proseku imaju više seksa. Rezultati pokazuju da su tri ključne odlike emotivna stabilnost, društvenost i savesnost. Istraživanje je obuhvatilo 3.000 muškaraca i 1.500 žena i pokazalo da žene ne traže jake i tihe partnere, već one koji su fini i stabilni.

Ovo se objašnjava time da žene žele istovremeno da budu zaštićene, ali i da neko ceni njihova osećanja. To označava stabilnost i iza toga se krije najveća privlačnost i potencijal za dugoročne veze. Činjenica je da mnogo toga zavisi od pojedinačnih preferenci i konkretnih situacija, ali ovo daje osnovu za neka dalja istraživanja i zaključke.


00-story-giving-thanks Kako biti zahvalan (kada vam se čini da je svet otišao dođavola)? torero-389344_960_720 Popularne zablude u koje smo verovali ceo život madre-figlio-rapporto-int-1542386006 Kako emotivni život majke utiče na naše veze? Maroko jelo Marokanka skuvala ljubavnika · · · · ·