Vino i horoskop
U VAZDUHU · urban flash

Možda da svoju sledeću bocu vina odaberete na osnovu svog horoskopskog znaka? I kad vas neko pita zašto to pijete, kažete, tako je zapisano u zvezdama.

Šalu na stranu, pokušaćemo da vam napravimo zanimljiv vodič kroz vina baziran na horoskopskom znaku.

Pa, red nalaže da se počne od prvog znaka u horoskopu, to je Ovan.
Ovnovima se preporučuje narandžasto vino. Jasno ti je da u svetu nije sve crno-belo, pa tako ni u svetu vina nećeš odabrati jednu od krajnosti, crveno ili belo vino, već sredinu-narandžasto. Ovo vino je hit u poslednje dve godine, a pošto Ovan voli originalnost, ovo je savršen spoj.

Bik će piti Barolo, staro vino prefinjenog ukusa. Ovo vino se često zove kraljem vina. A šta više prija jednom Biku od nečeg što je perfektno?

Za Blizance zvezde kažu da je najbolje da naruče flašu vina Chenin Blanc. Kako Bliznaci vole da probaju sve u životu, i rutina ih ubija, raskošan ukus ovog vina je idealan za ovaj horoskopski znak. I sjajno je što može da se kombinuje sa svim vrstama hrane, od svinjskih kotleta do sušija.

Za romantičnog Raka pravo vino je Zinfandel. Vino je kao romantični triler, prvo je gorko i jako a onda postane potpuno opijajuće. Mora da se pije 30 minuta posle otvaranja boce, da bi se osetio njegov pravi ukus.

Da li ste mislili da Lavu odgovara bilo šta drugo sem šampanjca? Stalno postoji razlog da se slavi i nazdravlja, ceo život je jedna velika zabava, a Lav ima glavnu ulogu, naravno. Ako je cena šampanjca problem, preporučuje se špansko penušavo vino Cava

Devica koja uvek obraća pažnju na detalj, odabraće Pinot Noir, koje je pravljeno sa najvećom pažnjom. Delikatno vino za delikatan znak. I ukus je pravi za Devicu, u pitanju je kompleksnije vino sa aromom trešnje i jagode.

Rizling je pravi izbor jedne Vage. Ovo slatkasto vino sjajno ide uz začinjenu hranu i zato je savršeno za Vagu. Ovaj horoskopski znak voli kad se sve slaže.

Škorpija će odabrati Cabernet Sauvignon. Vino misterioznog i zavodljivog ukusa baš kao što je i svaka Škorpija. Kad jednom probate ukus, neprestano mislite na njega. Poznato?

Pošto Strelčevi vole da su povezani sa ljudima, Teran vino je prava stvar za njih. Ovo vino ima toliko dobar ukus da ćete poželeti da ga podelite sa svima koje znate.

Jarac će piti Bordo, prosto se slaže sa pefrektnim stilom ovog horoskopskog znaka. Besprekoran ukus ovog vina naglašava besprekoran ukus Jarca.

Vodolija je jedinstvena i izbor vina je jedinstven. To su biodinamična vina. Ko će prvi da proba nešto novo i originalno ako ne ovaj znak?

Pétillant-Naturel vino za Ribe. Vino koje govori sloboda, isto kao što je ovom znaku najbitnije da ne bude ograničen u bilo kom smislu. Ako vam se ne sviđa ukus vina, pronaći ćete sastojak koji ćete dodati i napravićete vino po svojoj meri.

Nadamo se da vam je pre svega bilo zabavno, ali i da ćete probati vino po meri vašeg horoskopskog znaka. Nikad se ne zna koju tajnu kriju zvezde.

očevi Kakav otac takav sin seks Kako da začinite dugogodišnju vezu Govor tela Šta otkriva njegov govor tela https://www.youtube.com/watch?v=_ZBKX-6Gz6A TED: Parodija na TED govore ·