Sex i grad
PULS GRADA · moda

Ukoliko čitate ovaj tekst verovatno ste verni fan čuvene serije „Seks i grad“. Danas bi se moglo tvrditi da je serija definisala čitavu generaciju devojaka, koje su iznenada postale zainteresovane za modu i sopstveni izgled, mnogo više no ranije.

Kada govorimo o brendovima, efekat ili uticaj kultne serije vidi se u svakodnevici – primera radi – koliko mladih žena poznajete koje oko vrata nose ogrlicu sa svojim imenom? Toga su bili svesni i oni dizajneri, koji su već nakon prve sezone u seriju dopremali svoje proizvode, jer ono što je nekada bio predmet rasprave među slavnom Bradshaw i njenim prijateljicama, danas možemo posmatrati kao odličan marketing.

Ako se pitate koji su to brendovi bili zastupljeni u legendarnoj seriji, ovaj YouTube klip bi u nešto više od 9 minuta mogao da vam pruži adekvatnu pomoć.

Verovatno vam se od ovog klipa zavrtelo u glavi, ali sada bi bio red da među mnogobrojnima izdvojimo pobednike malog brand takmičenja:

Tiffany & Co. – za sve svečane trenutke

„Birkin“ torba (Hermès) – surova borba za torbu od preko 4000 dolara

Manolo Blahnik – večne cipele Carry Bradshaw

Jimmy Choo – još jedan dragulj iz plakara Bradshawove

Dior/ Vogue – brendirani padovi

Starbucks – razgovor za posao u filmu Sex and The City 1

Krispy Kreme – za svaki dramatični raskid

Apple-Mac – čuveni kompjuter poznate spisateljice

Francuski stil Šta o stilu možete naučiti iz francuskih filmova? Kako se obući za posao Kako da se leti obučete za posao – 10 pravila Guess GUESS: Country stil kao inspiracija Zara naočare U poslednjem trenutku – naočare za sunce · ·