collage
U VAZDUHU · flešbek

Glumci su oduvek važili za glavne srcolomce i miljenike ženskog sveta. Zavodljivi stas, šarmantni pogled ili duboki glas, svaki od ovih dasa je imao, ili i dalje ima svog keca u rukavu zahvaljujući kome mami ženske uzdahe sa filmskog platna i malih ekrana. Pol Njumen, Ričard Gir, Kevin Kostner… Danas vam otkrivamo koji glumac je bio glavni zavodnik godine kada ste se rodili.

Od zlatnog Holivuda pa sve do modernog doba, nizali su se šmekeri raskošnog talenta, istančanog modnog stila i džentlmenskih manira koji su ostavili neizbrisiv trag u svetskoj kinematografiji. Iako su se vremena, vrednosti i estetika menjali, neke stvari će uvek ostati iste, a to su epiteti koji krase sve zavodnike Holivuda. U galeriji otkrijte koji su glumci bili najpopularniji tokom druge polovine 20. veka.

1960 - Kirk DaglasOtvori galeriju
page-cover-friends Ikona stila ’90-ih: Kako nas je očarala Dženifer Aniston collage Madoninih 60 godina u jednom videu Audrey_Hepburn_spring_girl_1950s31 Prva serija modnih fotografija Odri Hepbern collage Uvrnuta čudovišta iz starih japanskih filmova · · · ·