Sandale i lakovi za nokte
U VAZDUHU · trend

Pogledamo li u kalendar lako ćemo zaključiti da nam ne treba još mnogo pa da udahnemo prve dane leta, ali da li će vremenske prilike ići naruku našim željama, ostaje nam da vidimo ali i da se nadamo.

Dok čekamo te tople dane valja nam proveriti i šta kažu modni trendovi za sezonu koja nas tek čeka. Kada grane jarko sunce biće kasno da nabavimo sve što od nas modni stručnjaci zahtevaju, zato evo nekih sugestija kako da u danima pred nama uparite trendi lakove za nokte sa sandalama koje će se nositi…

Kombinacija sandala i laka za nokte na nogama obično nije predmet iscrpnih promišljanja. Onaj koji imate ili volite, mažete i nosite sa omiljenim sandalama, ali ako je verovati modnim stručnjacima i tu ima pogodaka i promašaja.

Ne samo da se kombinuju različite nijanse obuće, već se i njihov izgled detaljno proučava kako bi se došlo do idealnih kombinacija. Istina je, nije moda isto što i lansiranje rakete, ali ponekad novi trendovi utiču da poverujemo da je kompleksnije nego što bismo očekivali. Ono na šta ranije možda niste obraćali pažnju kroz našu malu foto-galeriju otkriva se u obliku jednostavnih pravila i kombinacija. Na vama je samo da se uputite u trendi sezonu proleće/leto 2016.

Elegantne crne sandale ove sezone se nose sa jarkim bojamaOtvori galeriju
cover Miles to Walk – Sa stilom kroz Beograd Tetovaže iz jednog poteza Tetovaže iz jednog poteza picnic Kratak vodič za piknik Šare za maštanje Bojanke za odrasle · · · · ·