žene
U VAZDUHU · urban flash

Naravno da nema svako pravo da drugoj osobi kaže sve što misli i da javno iskaže sve što primeti. A pogotovo kad su muško-ženski odnosi u pitanju. Nije sve što muškarci upute ženama kompliment, iako oni to možda tako shvataju.

Činjenica je da reči povređuju. I da muškarci često nisu svesni da ono što su rekli nije kompliment već često veoma neprimeren komentar.
Šta sve to nije kompliment:
1. „Ti si seksi za svoje godine“ ili „Žensko, a pametno“
2. „Lepa si bez naočara“ nikako ne treba govoriti ženi koja uvek nosi naočare!
3. „Moram da ti kažem da imaš stvarno velike grudi“, očigledno upućeno ženi sa velikim grudima. Stvarno, zašto isto nije primetila bez tvoje opaske?
4. „Zašto se ne smeješ? Kladim se da si lepa kad se smeješ!“ Ne, ovo nije kompliment. Žena ne mora uvek da bude lepa i nasmejana.

Takođe, žene najčešće dobijaju komplimente vezane za izgled, i muškarci zanemaruju njihovu pamet. I to zaista ume da bude poražavajuće jer je očigledno bitno samo kako neka žena izgleda. Ni „komplimenti“ vezani za telesnu težinu nisu primereni. Vi ne znate uvek da li je neka žena morala da steše figuru ili dobije na kilogramima zbog zdravstvenih razloga. I recimo, kompliment da žena izgleda egzotično nije kompliment već seksualizacija nacionalnosti, a to može da obeshrabri žene.

nauka Za ove izume treba da zahvalimo ženama kw Šta je zajedničko Plastičnom Isusu i Kanyeu Westu? Selfiji i poremećaji Selfiji koje pravite otkrivaju kakve psihološke smetnje imate radost Učinite sebi dan lepšim · ·