cover lino lada
PULS GRADA · gastro

Miris i ukus kokosa su oduvek lajtmotivi leta. Mleka za sunčanje, razne vrste losiona, krema, hladna pinakolada na plaži.., a ovog leta do nas je stigla i „Lino lada“ sa ukusom kokosa! Reč je o jedinstvenoj kombinacija mleka, lešnika i kokosovog brašna.

Potrošači u celoj Adria regiji su zavoleli novi namaz kompanije Podravka. I naravno, kokos definitivno nije sam „zalutao“ u namaz, već je upravo tu za one koji ne mogu da mu odole, za sve one koji vole da istražuju i isprobavaju nove stvari.

Uživajte u ostatku leta uz novu Lino ladu kokos, jer je odlična na kriški hleba, u palačinkama, a i kao dodatak sladoledu. Poseban gušt je ukoliko se dan započne sa kašičicom ovog namaza, a svakako je za preporuku da se jedna teglica ubaci u kofer i ponese na odmor, jer se definitivno nećete vratiti.

ART_8086 Amaretti Pasticceria Italiana pineapple-bowl-recipes_cover Ukusni obroci posluženi u ananasima mali iv homemade company sladoled (4)_cover1 Home Made Company: Sladoledi za ovo leto donutscover1 Krofne sa slodoledom kao savršeni letnji desert · · · · ·