18320700_612408525619326_1887744322526190495_o
U VAZDUHU · grad

Provokativnog imena, a u centru zbivanja noćnog života Beograda, nedavno je osvanuo novi bar. Ono što ga čini posebnim, i samim tim izdvaja od drugih, jeste da u ovom trenutku samo tamo možete uživati u novom piću na našem tržištu. Reč je o specijalnom energetskom piću koje možete degustirati nezavisno, ili u kombinacijama kada se od njega spravljaju neobični kokteli.

Pre oko mesec dana, preko puta nekadašnjeg Miksera, a u nizu sa Deli 57, Savamala je postala bogatija za još jedno novo mesto. U pitanju je bar pod imenom Koks.

Koks bar otvoren je sa idejom promovisanja novog premijum pića koje uskoro stiže na naše tržište – Koks Energy Drink, a od koga se puno očekuje. Koks je dakle kuća Koks Energy Drinka, nemačkog energetskog pića koje će biti nezaobilazna stavka dobrog noćnog provoda i zanimljivog životnog stila.

Tim koji čini Koks bar mahom su mladi i energični ljudi. Tu su vrhunski barmeni, zatim velika imena elektronske muzičke scene, uz naravno prijatan i lep promo tim. Koks bar još upotpunjuje i marketinški/PR tim, koji sa sobom nosi sjajne kreativne ideje.

Prostor bara delo je vrhunskih arhitekata – Sanje i Neše iz arhitektonskog studia A4, a u izgledu dominira industrijski stil, prepoznatljiv za duh Savamale. Na dva je nivoa, a dok sedite dole i pijuckate, sa zida preko puta smeše vam se lica poznatih ljudi i poštovalaca dobrog života, kao što je na primer bio Pikaso. Atmosfera podseća na poznate njujorške barove u kojima se sluša dobra i kvalitetna elektronska muzika, a koju neminovno prate sjajni kokteli.

I vi se obavezno morate prepustiti vrhunskim koktelima, a posebno onim na bazi Koks Energy Drink-a. Uz premijum alkoholna pića i razna kraft piva, bez sumnje će se za svakog naći barem jedna čaša vredna ispijanja do poslednje kapi. A za sve one vične eksperimentisanju, koji su u potrazi za novim ukusima stalno degustirajući inovativne koktele, onaj u kombinaciji Koks Energy Drinka i Kaš piva, biće pravo novo iskustvo za sva čula.

Široka je ciljna grupa koja rado posećuje Koks bar. Kroz njega prolaze i korporativni ljudi, kao i urbana mlada ekipa. Svi naravno željni da čuju dobru muziku i uživaju u koktelima, ali i u izvrsnim kafama, kao i drugim bezalkoholnim pićima. A kada je muzika u pitanju, znajte da je bar koncipiran i fokusiran na elektronsku muziku – od funky zvuka do house i techno muzike. Jednom rečju, ovde se sluša dobar i kvalitetan zvuk, koji puštaju poznati domaći i strani DJ-evi.

Na zidu gde se nalaze crno-bele fotografije, ispod Pikasove duhovito piše “crtaj kao Pikaso”. Pa ako vam je potrebno malo nove enrgije i životnog elana da vas pogura u kreativne pohode, pruži relaks tokom dana, a uveče prokrči put u klabing, Koks bar bi mogao biti mesto za vas.

Dolce IMG_6628 EDIT_cover Sweet Dreams Prva pivska tura Kako je bilo na Prvoj beogradskoj pivskoj turi 17498988_406004369783906_1275270653570502029_n_cover Urban Platz nastavlja da se razvija: Tattoo Platz počeo sa radom lemonberry_cover Lemon Berry Studio: Oaza kreativne zabave · · · · ·