Kolabs
PULS GRADA · moda

Od 2007. godine, Beograd je dobio Kolabs. Svi oni žedni mode i dobrog ukusa, i kojima je komercijalnih radnji i shopping mall-ova i previše, pravac Svetogorska 37.

Kolabs fashion shop je mala transdimenziona pukotina u centru Beograda. Vodi u neotkrivene svetove mode od Dorćola, preko Bankoka, sve do Pariza i Istanbula i poziva da se kroz nju još dublje zakorači u sopstveni fešn pečat.  Mesto je gde slovi parola BUY LESS, CHOOSE WELL. Iako se o ukusima ne može raspravljati, svako ko za sebe pronađe nešto u Kolabsu, svojim izborom zaista govori dosta o sebi.

U Kolabs-ovoj raznovrsnoj ponudi s lakoćom se može uočiti balans mnogih stilova i modnih pravaca, koji odgovara najrazličitijim ukusima. Ipak, ovakav koncept butik otvoren je za mnoge, ali nije radnja za sve.

Jedinstveni fashion shop Beograda, i zapravo mnogo više od toga, u Kolabsu se brojne ideje i modne kreacije sudaraju, stvarajući paletu metamorfičnih vizija hrabrog stava i jakog zajedničkog duha. Kreativna laboratorija pronalazi, okuplja i podstiče afirmisane i neafirmisane, kako domaće tako i strane dizajnere. Na jednom mestu obuhvaćeni su rad i energija više od 20 modnih dizajnera, jedinstveni vintage komadi, kao i probrani predmeti pristigli direktno iz svetskih modnih metropola.

Prava moda ne poznaje geografske granice, kao ni one stvaralačke. Ovako uređeni kreativni haos raznovrsnih predmeta objedinjuje ideja da svaki od predmeta zaista oživi tek na ulici i u simbiozi sa osobom koja ga je prepoznala i odabrala. Novitet koji sledi je i nova Kolabs linija. Reflektuje osam godina osluškivanja želja i eksperimentisanja sa novim oblicima i materijalima. Novih komada, dizajnera i ideja nikada ne manjka. Kolabirati se može samo od slobode izbora i ideja.

Kolabs fashion shopOtvori galeriju
Kolaž Kada bi društvene mreže bile osobe Deva Ars Deva Ars: Carstvo za žene naslovna Pet boja koje dobro stoje plavušama Patike Omiljene patike modnih blogerki