ui
PULS GRADA · gastro

Jaoj, ko ne voli junk food, i slatkiše. Možda se drugačije hranite, ali sigurno vam pođe voda na usta kada vidite fotografije hrane koja izgleda savršeno. A šta ako se desi da zagrizete hamburger za kojim žudite i to ne bude hamburger?

Prehrambena iluzija koju ćete videti u galeriji u nastavku teksta je rad 24-godišnje pekarke Laure Loukaides. Ona je eksplodirala na Instagramu nakon objavljivanja fotografija kolača koji izgledaju baš kao pizza, ražnjići, i svi drugi oblici omiljene „nezdrave“ hrane. Sigurno je i preukusno, kad zagrizete pomfrit koji ima ukus kolača od vanile! Na njenom Instagram nalogu možete proveriti zašto je za tako kratko vreme stekla više od 10.000 pratilaca, a u našoj galeriji pogledajte njene junk food poslastice.

Laura LoukaidesOtvori galeriju
Festival sira Balkan Cheese Festival: Neobični sirevi i još mnogo toga Home Made Company - Choco Crispy_high res Cake Me Home: Kolači „za poneti“ kk Kafa u kornetu- savršen način da se započne jutro cover Napravite najbolji domaći “pumpkin spice latte” · · ·