Mc Donalds
PULS GRADA · aktuelno

Nova kolekcija uz Happy Meal ponudu sadrži 12 igračaka inspirisanih filmom „Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje!“. Igračke su inspirisane likovima iz filma i nude zabavu u kojoj će uživati cela porodica.

Porodice će moći da se zabave sa ovim igračkama provodeći vreme na godišnjem odmoru. U kolekciji od 12 igračaka nalaze se setovi za putovanja, koji će pomoći u istraživanju novih avantura, kao što su proširena ruka za hvatanje, LED lampa, objektiv, privezak sa podacima za prtljag, moderne naočare, čaša sa motivom Drakule, foto-aparat sa 8 fotografija sa letovanja porodice iz Hotela Ttransilvanija i mnoge druge zabavne i korisne igračke.

Uživaćete ovog leta u avanturama Drakule i njegove porodice u filmu Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje! ali i u igračkama u okviru Happy Meal ponude u svim McDonald’s restoranima u Srbiji od 27. jula.

on-the-street-2713688_1920-1000x500 Da li će Jandeks tolerisati pijance? Grand aroma 3 Najlepše knjige uz šoljicu Grand Aroma kafe u Nišu lilyjames1607 Sve fotografije sa premijere filma „Mamma Mia! Idemo ponovo” u Londonu ALX_9532 Uroš Stanišić: Marketing u službi hedonizma · ·