Champion
PULS GRADA · shopping

Jesen je idealno doba da poznati svetski brendovi otkriju novitete koje su pripremili za naredni period, dok se poznati influenseri utrkuju da ih među prvima ponesu. Kolekcija koja je definitivno obeležila početak nove sezone i postavila nove standarde na polju takozvane ulične mode je upravo nova kolekcija „We Are One“ brenda Champion.

Inspirisana raznolikošću i specifičnostima četiri evropska grada – Londona, Pariza, Berlina i Milana, kao i najkreativnijim pojedincima i influenserima koji žive i stvaraju u ovim gradovima, Premium Champion kolekcija širom otvara vrata novoj generaciji trendsetera, koji već sada pokazuju svoju individualnost.

Zahvaljujući autentičnom, tipično američkom duhu brenda koji od 1919. godine osvaja inovativnošću, Premium Champion kolekcija za sezonu jesen/zima 2018. godine izdvaja se originalnim dizajnom koji krasi bogati kolorit, udobnost i premium sportski detalji koji su savršeno istaknuti na lifestyle odevnim komadima. Ona istovremeno poziva na ujedinjenje i celom svetu šalje jasnu poruku – We Are One!

Nova premium kolekcija brenda Champion od sada je ekskluzivno dostupna u BUZZ šopovima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu, Subotici.


page-cover-marketing Marketing bez budžeta u marketima širom sveta city-magazine-septembar-lipault-image LIPAULT Paris: Putni aksesoar od stila page-cover-skrabac Škrabac: Zahuktavanje pred zimu DSC_3144 KARAKTER Concept Flower: Cvećara koja će vas osvojiti · ·