TV stanovi
U VAZDUHU · urban flash

Gledali smo i gledamo hiljade serija i prosto smo se srodili i sa junacima i sa njihovim ljubavnicima i sa njihovom odećom i mestima na kojima žive svoje zemaljske dane. I hiljadu puta smo želeli da budemo kao oni, da imamo nešto kao junaci iz popularnih serija.

Od odeće, preko posla, prijatelja, stana, celog života, generalno.

E sad, kad bismo zaista mogli da rentamo stanove koje u sklopu TV serija viđamo na ekranima, da li bismo to uradili i koliko bi oni koštali?

Stan Carrie Bradshaw iz kultne serije Seks i grad koji je ona retala za 700 dolara mesečno vredeo bi u realnom životu od oko 2500 do 2900 dolara mesečno.

To je jednosoban stan na Menhetnu sa ogromnim kupatilom i ormanom. Bukvalno, orman može biti druga soba.

Stan iz serije Kako sam upoznao vašu majku je trosoban stan u Njujorku.

Stan bi mesečno koštao između 2500 i 3000 $. To je super stan čija je i prednost to što je u blizini odličan pab gde svima možete da pričate kako ste upoznali ljubav(i) svog života.

U Prijateljima je prednjačio Monikin stan.

Monika je stan na Menhetnu nasledila od bake, zaista je ogroman i ima sjajnu terasu te se može računati da bi cena išla i do 4000 dolara mesečno. Budući da je ova cena malo visoka, šta kažete da se ipak razmisli o Džoijevom i Čendlerovom stanu? Nije ni on tako loš, zar ne?

Gilmorice su živele u kući koju biste mogli da kupite za milion dolara. Setite se samo kako je prošla junakinja iz serije Seks i grad, Miranda, kada je zbog proširenja porodice morala da se preseli u Bruklin.

Ako želite da živite van grada, to vam može sačuvati novac, na vama je da razmislite.

inteligencija Da li ste natprosečno inteligentni? frajeri Najbolji frajeri kroz vreme foto izvor: pexels Kako da znate da se vaše prijateljstvo raspada eu Glasanje u Britaniji u slikama · · ·