collage
PULS GRADA · moda

Otkad je postala član kraljevske porodice, Megan Markl nalazi se pod budnim okom javnosti, gde god da se pojavi. Ona se tako pridružila Kejt Midlton, koja je do sada bila miljenica magazina širom sveta. Svaki njihov modni odabir osvane na portalima i naslovnicama, te im je u interesu da uvek izgledaju elegantno, i u skladu sa prilikom. Bilo da same biraju toalete i detalje, ili imaju pomoć stilista, za izgled bez greške potrebno je izdvojiti veliku sumu novca.

Primetili smo da Megan do sada nije ponavljala kombinacije, već se trudi da uvek izgleda drugačije i sveže. Sa druge strane, Kejt smo imali priliku da vidimo u haljinama koje je već nosila u ranijim prilikama. Možda razlog toga leži u činjenici da ona ima duži staž pojavljivanja u medijima. Bilo kako bilo, ne bi bilo neobično da je Megan podrži, budući da je za njene modne kombinacije od sredine maja utrošeno pravo malo bogatstvo.

Časopis Daily Mail objavio je podatak da je od kraljevskog venčanja za garderober vojvotkinje od Saseksa izdvojeno otprilke 206.000 dolara. U tu sumu uračunate su cene toaleta i detalja za 15 zvaničnih pojavljivanja, a kreacije su nastale u studijima prestižnih modnih kuća: Dior, Živanši, Prada, i Šanel. Neki od događaja na kojima je Megan ponela skupocene haljine ili komplete jesu: prva zvanična turneja u Dablinu, pojavljivanje u javnosti sa kraljicom, poseta konjskoj trci na Rojal Askotu.

Interesantno je napraviti poređenje sa novcem utrošenim na modne kombinacije vojvotkinje od Kembridža. Naime, Kejt je prema pisanju časopisa, za celu proteklu godinu potrošila 156.000 dolara. Ukoliko Megan nastavi da nas zadivljuje svojim izgledom i u narednom periodu, procena je da će do kraja 2018. godine cifra na računu premašiti milion američkih dolara.

Međutim, mora se priznati da Megan uglavnom napravi pravi izbor, i dostojanstveno nosi titulu vojvotkinje. Setimo se samo krem haljine koju je ponela prilikom posete Česteru, kada joj je društvo pravila kraljica lično… Ili midi žute haljine na nedavnom prijemu u Londonu.

Pripadnici kraljevske porodice ne primaju poklone ili pozajmice, te se svi pitaju odakle novac za papreno skupu garderobu za jednokratnu upotrebu. Međutim, dobili smo odgovor i na to pitanje. Pre venčanja, Megan je sama bila zadužena za troškove oblačenja, a sada je tu ulogu preuzeo princ Čarls. Podsećanja radi, balska haljina koju je nosila prilikom veridbe koštala je čak 75.000 dolara.

cover www.cyclingtips.com i www.shape.com S bicikla na modnu pistu: Biciklističke naočare za sunce osvajaju svet collage 8 modela torbi koje ćete rado nositi i nakon leta collage Komadi koji nikada ne izlaze iz mode cover www.thesource.com Style File: Cardi B · · · ·