The-Toilet-Timer-header-image_cover1
PULS GRADA · dizajn

Adam Stephey i Elliot Worth imaju jedan savet koji će vam sigurno unaprediti život: Provodite manje vremena na WC šolji! U tu svrhu su smislili novi proizvod pod imenom Toilet Timer.

Iza zabavnog dizajna krije se u suštini jedan običan peščani sat, koji vam daje 5 minuta da obavite sav posao koji ste imali u toaletu. Kreatori ove stvarčice obećavaju da ćete njenim korišćenjem povećati produktivnost na poslu, ali i smanjiti probleme sa ženom kod kuće, zbog predugog zauzimanja toaleta.

Jedan od autora Toilet Timer-a, Adam Stephey, to objašnjava ovako: „Moja žena je primetila da svaki put kada odem u WC da obavim veliku nuždu i ponesem telefon sa sobom, izgubim pojam o vremenu i ostanem da sedim duže od 20 minuta. Izmislio sam Toilet Timer za ljude kao što sam ja, da bi brzo završili posao i krenuli da se bavimo važnijim stvarima u životu.“

Kako bi pustili Toilet Timer na tržište, Adam i Elliot su pokrenuli Kickstarter kampanju za sakupljanje neophodnih finansijskih sredstava za proizvodnju. Njih dvojica, inače, imaju stalan kancelarijski posao, ali se trude da veliki deo svog slobodnog vremena koriste za smišljanje i razvoj novih ideja za proizvode i usluge. Ovde i ovde možete pogledati još neke produkte njihovog nekonvencionalnog razmišljanja.

pagecodfgver Keramičko posuđe od kojeg nas hvata jeza V_Velickovic-0431 Sve naše vrline na flašicama Coca-Cole! pagecover Da li je ovo idealna stolica? pagecover Asesoari inspirisani „Alisom u zemlji čuda“ · · ·