collage
PULS GRADA · moda

Iako se modne kuće i brendovi neprekidno utrkuju u inovativnosti, te iz sezone u sezonu imamo obilje novih trendova koji pune radnje i izloge, činjenica je da je ta maratonska trka unapred izgubljena. Umesto posezanja za modnim aktuelnostima, koje će, svejedno, već naredne sezone biti passé, naša preporuka je da pažljivo gradite svoj garderober odabirom klasičnih komada koji nikada ne izlaze iz mode.

Minimalizam u vidu trenča, dobrog džinsa, bele košulje i džempera od kašmira uvek je siguran izbor sa kojim nema greške. Stoga, u jeku letnjih rasprodaja, budite mudri i birajte pametno. Pre kupovine zapitajte se da li neki komad kupujete zato što vam se zaista dopada i zato što ćete ga dugo nositi, ili prosto zato što je na popustu. Bolje je da umesto gomile krpica, investirate u nekoliko skupljih, kvalitetnih komada koji će vam osigurati šik izgled na duže staze. Manje je više, sećate se? U galeriji otkrijte o kojim komadima je reč.

Klasičan trenč bež nijanse Otvori galeriju
cover www.thesource.com Style File: Cardi B page-cover Letnji modni kolaž dior-copy-traditional-romanian-design-clothes-18-1 Dior u problemu zbog kopiranja tradicionalne rumunske nošnje cover Modni stil pevačica iz grupe Texas i Morcheeba · · · · ·