page-poznati
U VAZDUHU · pop trash

Da li prepoznajete poznate ličnosti sa naše naslovne slike? Da li ste primetili da izgledaju malo drugačije nego inače? Ako niste, pogledajte pažljivije jer je lice u koje gledate nastalo kombinovanjem lica druge dve poznate ličnosti!

Autor ovih zabavnih foto-manipulacija je 25-godišnji student iz Francuske koji svoja dela objavljuje na Instagram profilu @morphy_me. Kao što ćete moći da vidite na fotografijama u našoj galeriji, njemu je pošlo za rukom da napravi savršeni spoj fizionomija dvoje ljudi tako da dobijena nova „osoba“ izgleda savršeno prirodno. U mnogim slučajevima se može reći da je čak lepša od poznatih ličnosti koje su korišćene u stvaranju njenog lica. Pogledajte kako to izgleda u nastavku i prosudite da li smo u pravu.

Kombinacija Breda Pita i Leonarda DikaprijaOtvori galeriju
intro-1497978316 Evo kako bi likovi iz serije „Game of Thrones“ trebalo stvarno da izgledaju BeFunky-collage (7) Jedinstvene venčanice poznatih dama funny-low-cost-cosplay-anucha-saengchart-221-5ca482e7dadac__700-cover Njegove jeftine maske zasmejavaju ceo internet BeFunky-collage (1) Evo zašto princ Džordž stalno nosi bermude, a ne pantalone ·